top of page
Untitled_Artwork 2.png


LOKALER

Skal I holde fest på Lolland, så er Lysemose måske det perfekte sted.

På Lysemose har vi stemningsfyldte, hyggelige og lyse selskabslokaler

Vores lokaler rummer en helt speciel nordisk stemning. Vores selskabslokaler er meget lyse og er indrettet med små historiske detaljer som passer til husets lange historie.

- - - -  

Hold jeres næste arrangement midt ude i skoven og oplev en dag, hvor roen og naturen kan være medvirkende til et mere tilbagelænet og hyggeligt arrangement. I Lysemose er der højt til trækronerne, plads til kreativitet og rig mulighed for at benytte naturen, I befinder jer i.

Caféen er beliggende utroligt smukt ved Nørresø, som er en del af Naturpark Maribo Søerne. Lysemoses beliggenhed er utrolig smuk og rolig, og ligger op til at lade hverdagens trængsler ligge derhjemme. Derfor er Cafe Lysemoses unikke og smukke omgivelser perfekt, for jer der ønsker en hyggelig dag, hvor det kun er jer og jeres gæster der er i centrum. 

- - - - 

Vi gør en stor dyd ud af, at I skal have en god mavefornemmelse fra begyndelsen, og derfor skal I altid være velkomne til at ringe og bestille en fremvisning eller bare en snak med Heidi. Vi viser hjertens gerne vores smukke selskabslokaler frem for jer. 

På gensyn i skoven – Heidi Hemmingsen

bottom of page