top of page


Mindesammenkomst


hos Cafe LYSEMOSE

AEnB2UqZnxpaWmcZkU_8iWQgDy0uA7pu0Kn6R9KI
Facetune_07-10-2022-17-00-57.HEIC

Hvorfor  os?

Tilbring mere tid med dine kære ved at holde bisættelses kaffe og kage hos Cafe Lysemose. 

 

Hos os kan du trygt ligge ansvaret i vores hænder og vi sørger for at i får en mindeværdig og rolig dag i en stresset tid.

- bare hav ro i sindet, vi er her, når du har brug for os.

Lokaler

Festlokalerne der er delt i to, men alligevel sammenhængende rummer ca. plads til 100 gæster til reception og ca. 60 gæster til middag, hvor alle gæster får glæde af den helt fantastiske udsigt til skov og sø.

- - - - - 

Huset indeholder entré med garderobe, handicap, herre og dametoiletter. De to store festlokaler er på samlet  ca. 150 m2. endvidere findes et stort køkken, der dog er forbeholdt professionelt personale.  
- - - - - 


Du kan leje Café Lysemose som udlejningslokale med mulighed for selv at medbringe og anrette din mad, men vi vil selvfølgelig gerne være behjælpelige med vejledning og bestilling af dette. 

Facetune_07-10-2022-17-24-46.HEIC
Snapseed 3.jpg
Facetune_07-10-2022-18-03-25.HEIC

Vær gæst
ved dit eget selskab

Vi ved at der ligger meget arbejde i at få et arrangement planlagt. Derfor er vi også ekstra opmærksomme på at gøre jeres dag så behagelig og rolig som muligt.

- - - -

Hvis der forekommer ønsker om at komme herfra på en rolig, unik og utrolig smuk måde, kan mindehøjtidelighed hos Cafe Lysemose uden problemer lade sig gøre og arrangeres.  

Lyder det som noget for JER?

Så send en E-Mail eller ring til os for yderligere spørgsmål om priser og leje af lokaler

bottom of page