top of page

Vores Historie

Skærmbillede 2022-08-06 kl. 19.04.00.png

VORES HISTORIE

Untitled_Artwork 2.png


Vi hedder Heidi og Kim og vi er ægteparret der står bag konceptet Café Lysemose.

Da vi var yngre, blev vi forelsket i tanken ved at skabe unikke oplevelser for andre mennesker. Efter lang tids søgen, faldt vi over den gule perle, der lå uforstyrret midt ude i skoven. Vi så straks muligheder i den, dengang forladte bygning, og konceptet Café Lysemose blev født

Nu bruger vi vores dage sammen med vores trofaste lille trup af nøje sammensat personale, på at skabe unikke oplevelser for dig, der både skal holde fest eller møder. Eller for dig, der vil opleve den traditionelle danske sjæl i historiske rammer imens der nydes frisksmurt smørrebrød. Heidis store udvalg af smørrebrød, byder både på smagsoplevelser fra det traditionelle Danmark, men indeholder også twist af nyfortolkninger der udfordrer dine smagssanser

Hvis dette lyder som noget for dig, så kig forbi eller book et møde.
Vi håber snart at se dig i skoven…

 


Untitled_Artwork 2.png
Skærmbillede 2022-08-06 kl. 19.04.00.png

Fra skovfogedhus til Cafe

LYSEMOSE ER ET HISTORISK STED, OG DERFOR SKAL VI PASSE GODT PÅ DET

 En vigtig del af det, der giver et sted karakter og følelse af fællesskab, er dens historie. En måde at anerkende denne historie på er ved at bevare historiske bygninger og strukturer og område.

 Dette er derfor at vi har gjort det til vores passion at holde liv i det gamle skovfogedhus, Lysemose.

Skærmbillede 2022-08-06 kl. 19.04.00.png

Mød os

Untitled_Artwork 7.png

FORPAGTER

Heidi Hemmingsen

Heidi er ansigtet du altid vil møde når du som gæst kommer hos Cafe Lysemose. Hun er opfinderen bag alle stykker smørrebrød og tager sig af stort set alt der skal foregå i Lysemose. 

Facetune_07-08-2022-14-34-51.HEIC

FORPAGTER

Kim Hemmingsen

Kim er Cafe Lysemoses glade krofatter. Han er også ansigtet bag DJ-pulten hvis du til et selskab booker ham. Kim Har hele sin karriere været DJ adskillige steder, herunder på det gamle diskotek "Mona" i sin unge dage. 

Derfor kan du være garanteret sprøde hits vi alle kender, hvis du vælger Kim som DJ til dit selskab.

bottom of page